header banner
Default

Bybit, de cryptobeurs, viert een belangrijke mijlpaal tijdens zijn vijfjarige bestaan


Het wereldwijd bekende Bybit vierde onlangs zijn vijfjarig bestaan. Bybit is een cryptobeurs gespecialiseerd in derivatenhandel en staat bekend om zijn snelle handelsuitvoering. De populaire exchange kondigt aan dat het op zijn verjaardag de belangrijke mijlpaal van maar liefst 20 miljoen actieve gebruikers heeft bereikt.

Cadeautje 🎉: Bitvavo geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀 Advertentie Bitvavo

CEO noemt Bybit de Crypto Ark van de industrie

VIDEO: Hoe verstuur je Bitcoin van Bitvavo naar Bybit?
Crypto Nederland

De cryptobeurs uit Singapore positioneert zich hiermee in de voorhoede van de crypto-industrie. Ben Zhou, directeur van Bybit, is van mening dat de focus op de veiligheid en effectiviteit van het handelsplatform zorgt voor een sterke achterban.

“Bybit heeft zich bewezen als een veilige, zeer effectieve crypto-hub. Het bereiken van 20 miljoen geregistreerde gebruikers is niet zomaar een getal voor ons; het vertegenwoordigt het vertrouwen en enthousiasme van een gemeenschap die gelooft in het potentieel van crypto en Bybit vertrouwt als hun voorkeursplatform,” aldus Zhou.

Hij benadrukt dat de klantvriendelijke omgeving van het handelsplatform een gemakkelijke toegangspoort biedt tot de volgende generatie van het internet.

“We zijn meer dan alleen een handelsplatform; we zijn de Crypto Ark en een toegangspoort tot Web3: de volgende generatie van het internet.”

Advertisement

Trading bots en belangrijke licenties zorgen voor groei

VIDEO: Crypto versturen van Bybit naar Bitvavo - Stap voor stap uitleg & tips!
Bitcoinkenner

Er lijken twee belangrijke redenen ten grondslag te liggen aan de opmerkelijke groei van de Bybit-beurs.

De introductie van kunstmatige intelligentie (AI) aangestuurde trading bots lijkt bij te dragen aan een bloeiende ‘copy trading’ gemeenschap op de beurs. Met deze functie kunnen handelaren de transacties en handelsplannen van ervaren en succesvolle handelaren kopiëren.

Door het verbeterde anti-witwasbeleid verkreeg Bybit de laatste tijd meerdere belangrijke handelslicenties in verschillende landen. Dit gaf de cryptobeurs de ruimte om uit te breiden naar landen als de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Kazachstan en Cyprus.

In de afgelopen weken stond Bybit ook in het middelpunt van belangrijke ontwikkelingen in de crypto-industrie. Het onderzoeksbedrijf CCData gaf Bybit hier een ‘AA’-beoordeling voor.

Post Views: 475

Sources


Article information

Author: Lori Massey

Last Updated: 1704423603

Views: 1555

Rating: 4 / 5 (58 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lori Massey

Birthday: 1920-07-25

Address: 77399 Mathews Turnpike, Dixonside, DE 27441

Phone: +3568121848265200

Job: Mechanic

Hobby: DIY Electronics, Quilting, Amateur Radio, Photography, Hiking, Scuba Diving, Embroidery

Introduction: My name is Lori Massey, I am a valuable, expert, priceless, receptive, multicolored, cherished, accomplished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.