header banner
Default

Wie is Khaby Lame, die mees gevolgde TikTokker ter wêreld? - Newsmonkey


Khaby-Lame-1656002391

door Annelore Byl
gepubliceerd op om
2 min lezen

Khabane ‘Khaby’ Lame (22) is met 142,4 miljoen volgers de meest gevolgde TikTokker ter wereld. Hiermee heeft hij TikTok-ster Charli D’Amelio van de troon gestoten. De Senegalese-Italiaanse TikTokker was tot twee jaar geleden nog een onbekende werkloze uit Turijn. Nu is hij de meest populaire persoon op de app, en dat door enkel te zwijgen.

Khaby Lame mag zich officieel de king of TikTok noemen. Met zijn 142,4 miljoen volgers heeft hij Charli D’Amelio voorbijgestoken. D’Amelio, een 18-jarig meisje uit de VS, stond met haar 142,2 miljoen volgers jarenlang op nummer 1 in de ranking. Tot Khaby Lame op het toneel verscheen. De 22-jarige TikTokker uit Turijn werd razend populair door zijn video’s waarin hij life hacks en andere TikTok-video’s belachelijk maakt.

Verveling

VIDEO: KHABY LAME IS NOW THE REIGNING KING OF TIK TOK BEATING OUT CHARLI DAMELIO BY 200 FOLLOWERS!!!
BALDNEWSNETWORK

Khaby maakte zijn TikTok profiel aan in maart 2020. Door de coronapandemie verloor hij zijn job in een fabriek in Turijn. Uit verveling besloot Khaby dan maar TikTok-video’s te maken om anderen op te vrolijken. De successen die hij op zo’n korte termijn boekte zijn enorm bijzonder. Zo is zijn volgersaantal in twee jaar tijd exponentieel gestegen, naar momenteel dus 142,4 miljoen volgers. Hierdoor mag hij zichzelf nu de meest gevolgde TikTokker ter wereld noemen.

Het geheim van Khaby’s succes ligt niet in de bekende TikTok-challenges en dansjes. Zo heeft hij zelfs nog nooit een woord gezegd in zijn video’s. Hij heeft zijn volgersaantal opgebouwd door eenvoudige filmpjes waarin hij zonder woorden life hacks in het belachelijke trekt. Toen hij zich uiteindelijk begon te richten op ook andere TikTok-video’s belachelijk te maken, verzamelde Khaby in korte tijd miljoenen volgers. Ook op Instagram doet hij het goed met 78,3 miljoen volgers.

Bekijk hier een van de meest bekeken TikToks van Khaby Lame:

VIDEO: Khaby.Lame Best TikTok Compilation
Curioso sin fin

Sources


Article information

Author: James Pace

Last Updated: 1703622721

Views: 500

Rating: 3.8 / 5 (64 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: James Pace

Birthday: 1909-09-05

Address: 08401 Melissa Hill, North Susanchester, WY 34928

Phone: +4262451451014510

Job: Article Writer

Hobby: Badminton, Cross-Stitching, Mountain Climbing, Survival Skills, Whiskey Distilling, Sailing, Card Games

Introduction: My name is James Pace, I am a striking, courageous, accessible, priceless, unyielding, forthright, resolute person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.